Walking for a better world!

Organisatie

Wat ooit begon als een wandeltocht, op poten gezet door het plaatselijke jeugdhuis vzw Kadee, is zoveel jaar later uitgegroeid tot een internationaal evenement met een op zichzelf staande organisatie: vzw Kadee Dodentocht®.

Wanneer vele wandelaars nog hun blaren prikken, hun voeten laten rusten en mijmerend hun diploma en medaille bekijken met een Bornem Tripel in de hand, beginnen voor ons reeds de voorbereidingen voor de volgende editie.

Tijdens het jaar zijn er een 100-tal medewerkers binnen verschillende deelcellen die zich vrijwillig en belangeloos inzetten om duizenden wandelaars de tocht van hun leven te bezorgen en ruim 150 000 toeschouwers te ontvangen.

Elke cel wordt geleid door een celcoördinator en komt maandelijks samen om te vergaderen en te werken rond de celspecifieke taken. Op de comitévergaderingen komen de hoofdcoördinator, celcoördinatoren en vaste medewerkers samen zodat iedereen op de hoogte blijft van wat er gebeurt in de andere cellen.

Tijdens Dodentocht zelf zijn er meer dan 1000 medewerkers dag en nacht in de weer. Daarnaast zijn er nog een 150-tal ordehandhavers en een 500-tal Rode Kruis medewerkers die het evenement mee in goede banen helpen leiden.

Via onderstaande links kunt u per cel informatie bekijken en opvragen.

Zin om mee te helpen ? Bekijk onze medewerkers pagina.