Walking for a better world!

Hoe kan ik meehelpen ?

Cel Intern:

Wil je graag al een handje komen toesteken voor Dodentocht?  Dan kan je komen helpen tijdens de afhaaldagen waar de wandelaars hun wandelchip komen afhalen. Of misschien is de bruisende Dodentocht-tent op vrijdag zelf wel iets voor jou! Ook dan moeten nog heel veel wandelchips worden afgehaald. Op zaterdag kan je komen helpen bij de uitscanning van de wandelaars waarbij je hen een diploma en medaille overhandigt.  Indien je dit ziet zitten, neem dan contact op met: intern@dodentocht.be.

 

Cel Service:

Sta je graag op een controlepost langs het parcours om de wandelaar van eten en drinken te voorzien?  Of rij je graag met een bezemwagen om de opgevers veilig naar Bornem te brengen?  Neem dan contact op met: service@dodentocht.be.

 

Cel IT:

Ken je iets van netwerken en servers, kan je programmeren of ken je iets van de IT–wereld in het algemeen?  Dan ben je welkom bij de cel IT. Neem dan contact op met: it@dodentocht.be.

 

Cel Home:

Werk je graag met je handen?  Bij Home zoeken ze sterke mannen en vrouwen.  In het centrum moet heel wat klaargezet worden: een grote tent, nadars, een kist dragen, vlaggen, wegwijzers langs de grote verbindingswegen, …  Kan je je vrij maken de week ervoor en de dagen na Dodentocht?  Dan ben je zeker welkom bij Home.  Deze cel zoekt vrijwilligers tijdens het weekend zelf, maar ook ervoor en erna voor de opkuis.  Neem dan contact op met: home@dodentocht.be.

 

Cel Field:

Help je liever met het in orde brengen van het parcours?  Dan kan Field jouw hulp gebruiken!  Neem dan contact op met: field@dodentocht.be.

 

Cel Extern:

Kan je goed promo maken?  Ben je commercieel ingesteld ?  Dan kan je mee gaan helpen bij extern. Heb je een oog voor goede foto’s, of heb je goede contacten met mensen van de pers, dan kan je ook terecht bij deze cel. Neem dan contact op met: extern@dodentocht.be.