Walking for a better world!

Cel Intern

Tijdens het jaar:

De cel Intern staat in voor het voorbereiden en verwerken van de inschrijvingen. Begin januari gaan de inschrijvingen van start. Tijdens het jaar zorgt Intern voor het beantwoorden van de vele vragen van wandelaars. Dit gebeurt voornamelijk via e-mail. Vanaf begin juli staat er elke weekdag iemand in voor de telefoonpermanentie. Het secretariaat is dan te bereiken van 19 tot 22 uur. Sinds enkele jaren worden er ook afhaaldagen georganiseerd om de toestroom op vrijdag te beperken. Deze worden steeds een groter succes en vragen dan ook een grondige voorbereiding. Op 21 juli worden traditioneel de inschrijvingsenveloppen klaargemaakt (wandelchip). De Dodentocht-Shop is een deelcel binnen Intern. Dodentocht-memorabilia zijn elk jaar meer en meer gegeerd. Het aanvullen van de stock en het uitzoeken van leuke en nieuwe items zijn dan ook de belangrijkste taken.

Tijdens Dodentocht:

Op vrijdag wordt de tent volledig door Intern bemand: de mensen die hun wandelchip tijdens de afhaaldagen nog niet hebben afgehaald, pikken deze nu op de in de grote tent.

Infostand: hier kunnen wandelaars en volgers terecht met al hun vragen. Op zaterdag staat de Intern-ploeg paraat om de vele wandelaars te ontvangen, uit te scannen en te belonen met een diploma, medaille en een goodie bag.

De Shop draait zowel op vrijdag als zaterdag op volle toeren. Op vrijdag komen vooral wandelaars nog vlug iets kopen om mee te nemen op hun tocht, op zaterdag komen vooral vrienden en familie een leuk cadeautje uitzoeken.

Wist je dat…

…de cel Intern het grootste aantal vrouwen binnen de rangen heeft ?